Dating Tips voor Vrouwen

Mannen en vrouwen dansen samen de dans van de liefde. Dat wil zeggen dat vrouwen andere stappen nemen dan mannen. Speciaal voor vrouwen hebben wij MysteryFlirt, uitgegeven door de Boekerij en hier te krijgen, het geheim van het vinden en binden van de juiste man.

Wij kunnen als man natuurlijk als geen ander vertellen wat wij mannen nu eigenlijk nodig hebben. Dit zijn de geheimen die de mannen uit je leven niet zomaar prijsgeven. Het is te kort door de bocht te denken dat seks het enige is dat mannen nodig hebben. (hoewel het inderdaad voor ons belangrijk is, omdat wij ons aan jou binden door die seks.

Als een relatie enkel op seks gebaseerd is, ontstaat er bij hem bindingsangst op het moment dat jij eigenlijk meer wilt. Bindinsangst is echter niets meer dan aangeven dat hij bij jou niet krijgt wat hij nodig heeft (naast de seks dan natuurlijk)

Wij mannen hebben bewondering nodig. Willen graag dienstbaar zijn (dat is wat anders dan ‘gedienstig’). Wij willen onze vrijheid en individualiteit behouden, graag winnen en jouw rots in de branding zijn.

Om je verder op weg te helpen hebben we verder een werkboek, met allerlei oefeningen om je begrip voor mannen en hun behoeften te vergroten en een “lekker in je vel” CD, die doet wat de titel zegt. Deze vind je hier.

Hieronder nog een aantal video´s om alvast in de stemming te komen!


Online Dating Tips voor Vrouwen

  1. Wees creatief wanneer je een gebruikersnaam aanmaakt. Het is belangrijk dat je gebruikersnaam zich onderscheidt van de rest.
  2. Het doel van je profiel en titel is om de mannelijke aandacht te trekken. Probeer hier te flirten, spannende en leuke teksten en laat zien dat je gevoel voor humor hebt.
  3. Het is wetenschappelijk bewezen dat mannen visuele wezens zijn, dus plaats een aantal fotos van jezelf. Dit kan je lichaam, je gezicht of gewoon een aantal leuke fotos van jezelf in een omgeving waar je je prettig voelt.
  4. Maak je berichten en profiel tekst niet te kort en niet te lang. Wees direct, beetje subtiel en zeg waar je aan toe bent. Hou mannen niet aan het lijntje.
  5. Als je een berichtje ontvangt, is het alleen maar eerlijk en beleefd om een antwoord terug te sturen op een respectvolle manier. Ook als je niet geinteresseerd bent. Dit laat aan andere leden zien dat je een oprechte member bent.

Klik hier om je nu GRATIS in te schrijven op DreamMatch.nl