Dating Tips voor Mannen

Het internet is een speciale wereld en vraagt om een speciale benadering.
MasterNet is die benadering van MasterFlirt, inclusier killer app.
We geven deze workshop twee keer per jaar, voor data zie winkel en agenda
 • Hoe selecteer je een goede site?
 • Hoe maak je een profiel?
 • Hoe kijken vrouwen tegen internet aan en wat willen ze?
 • Hoe reageer je op een profiel of op een mailtje?
 • Wat zijn je doelstellingen en hoe bereik je ze?
 • Hoe kom je van een eerste contact tot een date?

Wil je meer weten over daten, ga dan naar de site van Masterflirt!

Het internet is een speciale wereld en vraagt om een speciale benadering.MasterNet is die benadering van MasterFlirt, inclusier killer app.We geven deze workshop twee keer per jaar, voor data zie winkel en agendaHoe selecteer je een goede site? Hoe maak je een profiel? Hoe kijken vrouwen tegen internet aan en wat willen ze? Hoe reageer je op een profiel of op een mailtje? Wat zijn je doelstellingen en hoe bereik je ze?Hoe kom je van een eerste contact tot een date?
Gegarandeert je succes met minimaal 50% omhoog!

Lex uit Amsterdam zegt over Masternet:

Masternet geeft mij als man een kijkje achter de schermen van de internetdatende vrouw. Na de workshop weet ik waarom ze tot nu toe maar zo weinig heeft gereageerd op mijn berichtjes. 
De Masternet trainers geven je namelijk een beeld hoe vrouwen bezig zijn met het internetdaten.
Je beseft je dan dat je profiel radicaal anders moet; dat je allereerst moet opvallen tussen al die mannen die haar aandacht vragen! 
Masternet geeft je praktische handvaten hoe je dat moet doen.
Ook weet ik nu hoe ik moet handelen in het vervolgtraject: het mailen, chatten, bellen en daten.
Na Masternet heb ik ZIN in internetdaten gekregen! Ik zie het nu als een leuk en uitdagend spel.

Wil je meer weten over daten, ga dan naar de site van Masterflirt!

Internet Dating Tips voor Mannen

 1. Jonge meiden zijn erg populair onder de mannen. Hou er dus rekening mee dat het soms wat langer kan duren voordat je reactive krijgt op je bericht. Wees geduldig en voel je niet te snel uit het veld geslagen.
 2. Wees assertief en stuur berichten naar meerder vrouwen die je leuk vindt om zo je kansen op een reactie te verhogen. Denk er eens over na om een wat oudere vrouw aan te spreken en niet alleen een jonge meid. Probeer niet TE selectief te zijn in je profiel omschrijving en sta open voor elke bezoeker. Het is juist de bedoeling om diverse bezoekers aan te trekken, je kunt er later altijd nog kiezen en selecteren wie je leuk vindt
 3. Probeer je bericht zo interessant, leuk, geestig mogelijk te maken. Probeer eens een leuke en originele openingszin en relateer je bericht met iets wat je ziet op haar profiel. Dit geeft aan dat je tijd hebt genomen om haar profiel helemaal te lezen en dat je bericht een serieuze stap is om haar beter te leren kennen.
 4. Het belangrijkste punt voor dating tips voor jongens is dat je altijd eerlijk en open bent. Ga niet opscheppen over je physieke voorkomen. Je zult uiteindelijk door de mand vallen als jullie elkaar ontmoeten en zal je je erg ongemakkelijk voelen. Dit is voor beide partijen zonde van de tijd en doet je reputatie op de site geen goed.
 5. Het kiezen van de juiste gebruikersnaam is ook erg belangrijk. Het is je identiteit en kan veel over een persoon vertellen. Kies een naam die niet al te veel gebruikt is, raar of ranzig is, of beledigd kan zijn.
 6. Voor jongens die op zoek zijn naar een jonge meid, zelfvertrouwen en humor zijn essentiele elementen in je conversaties en profiel.
 7. Voor mannen die op zoek zijn naar een oudere vrouw, toon respect, verantwoordelijkheid en houd in gedachte dat zij zich graag gewaardeerd, gevleid en aantrekkelijk gevonden wil worden.

Klik hier om je nu GRATIS in te schrijven op DreamMatch.nl

Last van andere mannen bij het vrouwen versieren?

AMOG (Alpha Male Other Guy) is een PUA term die wij niet helemaal begrijpen en wordt omschreven als: Als een andere man jouw kansen op succes met een betreffende vrouw komt verstoren tijdens het versieren en flirten.Laatst kreeg ik een lezersvraag van Mister X die steeds tegen een heel specifiek probleem aanliep. Namelijke andere mannen die zijn masterflirt move’s ruw kwamen verstoren en hem op die manier ernstig belemmerden in zijn succes met vrouwen. Voordat ik verder ga en een oplossing geef voor het zo juist  geschetste, eerst even een side-note. Ik twijfel er namelijk niet aan, dat de betreffende Mister X “andere mannen” ook echt als grootste obstakel ervaart. Realiteit is echter dat wat je denkt dat vaak het probleem is, met een aantal simpele NLP technieken te tackelen is.

Dit doen wij tijdens onze basis-workshop met een techniek die ongeveer 45 min duurt en je praktisch gegarandeerd van jouw grootste obstakel afhelpt.
De reacties van de deelnemers na het doorlopen van deze is dat ze vaak enkel nog kunnen lachen om wat ze daarvoor als een grote “belemmering” zagen. Zo simpel kan het zijn.
Anyways, zie hier de uitzetting wat te doen als een andere man jou komt verstoren tijdens het versieren van een vrouw. Tijn, “bring it!!”.

Als een man je gesprek komt ‘verstoren’ dan is dat jouw interpretatie en veel mannen weten hier niet mee om te gaan. Wij komen nooit een AMOG tegen. Wel gebeurd het regelmatig dat we in gesprek zijn met een leuk meisje en dat een andere man zich in het gesprek wil mengen. Onthaal hem met open armen en laat hem over zichzelf praten. Wees oprecht geïnteresseerd en stel vragen. Daarmee laat je en passant aan haar zien dat je echt geïnteresseerd bent in mensen en niet alleen in haar omdat ze lekkere tieten heeft.

Na een minuut of 10 zul je zien dat zij hem zat wordt en eigenlijk met jou wil doorpraten. Daar heb jij voor gezorgd, hij lult namelijk al tien minuten over zichzelf. Als ze hem wegstuurt houd jij hem nog even vast met een paar vragen, gewoon om haar te plagen. Waarna je hem laat gaan, met de woorden:'”vind je het erg als wij even verder kletsen?” gebarend naar de dame. Omdat zij hem al lang zat was is ze blij dat hij vertrekt, waarna je haar de schuld kunt geven voor dit intermezzo. Zij trekt tenslotte de verkeerde mannen aan… Dit doe je dus op een plagende manier! Het is geen serieuze opmerking. Als er dan weer een vent opduikt, kun je tegen haar zeggen… “dit is allemaal jouw verantwoordelijkheid, jij bent een zelfstandige meid, los jij het maar op… en je zult zien dat ze haar Bitch shield als AMOG shield gaat gebruiken. AMOGs… ze bestaan voor ons niet… En Bitch Shields zijn er alleen voor andere mannen!

Jezelf zijn

Er doen zich een hoop mythen de rondte in “the dating game”. Een hoop tips worden gegeven. Veel goede, maar helaas nog veel meer slechte. Op nummer één van de meest verwarrende en vaak totaal verkeerd geïnterpreteerde adviezen staat de beroemde quote “je moet gewoon jezelf zijn”.

Wat het gewoon jezelf zijn nou zo verwarrend maakt is dat de uitspraak niet per sé onjuist is. Zoals bij zoveel dingen in het leven hangt het af van hoe je het interpreteert. Hier gaan we nu dan ook naar kijken;”De Interpretatie”.

De Interpretatie

Er zijn twee manieren om tegen het beroemde “Jezelf Zijn” aan te kijken. Een goede en een foute. We beginnen met de foute.

Het feit dat je op deze site bent geeft al aan dat de foute interpretatie niet aan jou besteed is. De foute interpretatie van “gewoon jezelf zijn” is, dat je maar vooral moet gedragen zoals jij je altijd gedraagt en dat vrouwen je maar moeten accepteren zoals je bent. Fout, fout en foput natuurlijk.

Niks moet

Ten eerst, vrouwen moeten helemaal niks. Niemand moet je maar accepteren zoals je bent!! We leven in een sociale context en jij bent net zo afhankelijk van de anderen om je heen, als zij van jou. En als je tot nu toe niet helemaal, of helemaal niet tevreden bent met de resultaten die je krijgt, lijkt het mij vrij onverstandig gewoon verder te gaan zoals jij je altijd gedraagt. Jij bent hier om te groeien en verder te komen en niet te blijven hangen in de fouten van vroeger. Remember, stilstand is achteruitgang. Laten we niet te lang bij het foute interpretatie blijven hangen, maar doorgaan naar daar waar veel te leren valt.

Wat is nu dan de juiste interpretatie van “Gewoon Jezelf Zijn”? Hoe moet je dit dan wel interpreteren?

Ontspan

Om met een kleine domper te beginnen, het is minder gemakkelijk dan het misschien klinkt. Het valt een beetje in dezelfde categorie als dat je tegen een overspannen stockbroker roept: “Ontspan!! Ontspan verdomme!!! Ontspan!!!”. Dat werkt natuurlijk niet. Maar waarom is iets ogenschijnlijk eenvoudigs als jezelf zijn dan toch zo moeilijk? Waar wringt de schoen?

Drop the ego

De schoen wringt bij jouw zelfbeeld en ego. Wij als nederige, aardse mensen zijn continu bezig een bepaald beeld van onszelf te creëren. We zijn continue bezig een barriëre of schild op te houden tussen wie we zijn en onze omgeving, tussen onze pure kern en de soms enge buitenwereld. Ons ego is de hele tijd bezig een imago neer te zetten. Dit is een continue proces dat vaak erg afhangt van de omgeving waarin je je bevindt. Ik denk dat het veilig is te beweren dat je je onder vrienden meer op je gemak voelt en meer jezelf bent, dan als je net de disco binnenstapt, of een enorm leuke vrouw gaat aanspreken. Als je je nu afvraagt wat dit in hemelsnaam te maken heeft met succes met vrouwen, lees nog even door, houd nog even vol.

Wat is er dan zo erg aan niet jezelf zijn, aangezien blijkbaar iedereen er in meer of mindere mate last van heeft? Om dit in te zien moeten we terug komen op een cruciaal onderdeel van communicatie. Te weten, dat ALLES wat je doet een boodschap overbrengt. ALLES wat je doet is een signaal waarop je wordt geanalyseerd en waar gevolgen aan kleven.

De gevolgen

Wat zijn dan die vreselijke gevolgen van niet jezelf zijn? Deze zijn tweeledig. Allereerst breng je onbedoeld met niet jezelf te zijn een hele hoop negatieve en onaantrekkelijk eigenschappen over op de persoon met wie je op dat moment in contact bent. Door niet jezelf te zijn, je anders op te stellen dan dat je bent geef je eigenlijk aan dat je niet tevreden bent met de persoon die je echt bent. Je moet een act opvoeren omdat jij jezelf blijkbaar niet leuk of goed genoeg vindt. Als jij dit al over jezelf denkt, wat moet de ander dan wel niet van jou gaan vinden. Dit wordt alleen maar versterkt als bij een eerste kennismaking de ander alleen jouw act te zien krijgt. Je komt over als iemand die iets te verbergen heeft en die niet zichzelf kan zijn aangezien je je verbergt achter een rol.

Ten tweede ga je door niet jezelf te zijn volledig voorbij aan het concept “ontmoeting en contact”. Je gaat uit om mensen te ontmoeten, contact te maken met je medemens. Niet eens perse alleen vrouwen. Mensen en dus ook vrouwen, willen tijdens dit contact een stukje van jou zien, jouw stukje individualiteit, de persoon die jij bent. Door niet jezelf te zijn leren andere mensen jou echter niet kennen. Ze krijgen slechts de ééndimensionale rol voorgeschoteld die jij dan speelt. Een vrouw/mens waarmee je contact maakt wil jou ontmoeten, jou leren kennen. Door die “jou” af te schermen met een act beperk je de interactie tot een haast nietsbetekenend niveau. Zonder echt contact geen echte emoties, geen aantrekkingskracht en dus ook geen “succes”.

Oké, leuk Tom, ik weet nu dat niet mezelf zijn niet goed is, sterker nog, expliciet slecht, maar ik ben nog niet Eén stap dichter bij de oplossing. De grap is ook dat er niet een kant en klare oplossing is. Er is niet een magische truc die je kunt doen, dat je opeens jezelf zal doen zijn. Er zijn gelukkig wel een aantal dingen die je op de goede weg kunnen helpen.

De oplossing

Ten eerste het systematisch verleggen van je comfortniveaus. Dit betekent stapsgewijs de drempel voor “spannende” situaties die jou jezelf in een rol doen drukken steeds te verhogen. In de workshops is hier een heel plan voor opgesteld dat je hier gegarandeerd bij zal helpen. Door met kleine stapjes die situaties waarin je het moeilijk hebt te verleggen, zal je het steeds makkelijker vinden jezelf te zijn in steeds spannendere situaties.

Ten tweede mijn persoonlijke favoriet. Deze klinkt in eerste instantie een beetje zweverig, maar geef het een kans. Ik heb het hier over het loslaten van de uitkomst. Wat bedoel ik hier mee? Jij gedraagt je op een bepaalde manier, omdat je denkt of hoopt er meer succes mee te bereiken. Je benadert de interactie met een bepaald doel en een bepaald streven. Hier koppel je weer een bepaalde rol aan en we weten ondertussen wat dat voor gevolgen heeft. Probeer nu eens het volgende. Je ziet iemand die je leuk lijkt, aarzel niet, geef jezelf geen kans om te denken en stap er direct op af. Durf de uitkomst los te laten. Geef je hersens niet de kans allerlei scenario’s en vooringenomenheden te verzinnen. Stap volledig puur en open METEEN een interactie binnen. Geef jezelf op deze manier niet de kans, niet jezelf te zijn. Probeer het maar eens, blind een situatie binnenstappen. Je zult versteld staan.

Het derde punt is je bewust worden van de rol die je speelt. Dit is één van de krachtigste stappen die je kunt ondernemen. Bewust worden van jezelf en het feit dat je een rol aan het spelen bent. Zodra je er bewust van bent, zodra je het inziet, neem dan afstand van die rol. Ervaar dat het slechts een rol is. Vecht er niet tegen, maar onderken dat jij niet de rol bent die je speelt. Door alleen al die stap te nemen kom je een enorm stuk dichter bij jezelf, ben je puurder en oprechter in je interacties en zul je gegarandeerd meer succes krijgen omdat jij jezelf zult durven zijn. Er gaat hier een ongekende kracht van uit. Over dit laatste punt heeft Eckhart Tolle een fantastisch boek geschreven, “New World”, zeker een aanrader.

Denk er maar even rustig over na

Bovenstaande stappen zijn geen hapklare brokken of een meteen toepasbare openingszin. Laat het geheel even zakken, geef het idee een kans om te nestelen. Ga vooral bij jezelf te raden wat jij hier nu van vindt. De grootste stappen vooruit in jouw succes met vrouwen zul je namelijk niet vinden in externaliteiten, maar gewoon in jezelf.

Artikel door Tom Gorny – Masterflirt.nl
MasterFlirt